Referat 2006

Mandag - Polsk J-dag

Dato: 20. november 2006
Sted: Stue 11

20:45 Størstedelen af de tilmeldte har efterhånden indfundet sig omkring bordet, og ølsmagningen er godt i gang. En masse spændende øl pryder bordet og stemningen er høj hos de glade DØK'ere, som lystigt deler karakterer ud til alle øllene.

21:30 Dele af selskabet forlader bordet for at brillere med deres evner til Billard. Dog ligner det at Lars har misforstået spillet lidt, og synes tilsyneladende ikke at den røde ball skal have lov til at blive på bordet i længere perioder af gangen. Rekorden for flest point i ét stød gik til Muffe, 14 skæve. Tillykke...

22:30 Efter nogle fortrinlige slag billard begynder folk igen at samles inde ved bordet, og pludselig er der gang i en kysseleg. Dette gav anledning til mange spændende variationer, nogle mere gennemførte end andre. Snakken gik og en battle mellem Lars og Huus, om hvem der er den bedste badmintonspiller, udviklede sig hurtigt til en hel turnering for alle som ønskede at lukke munden på de 2.

Ca. 00:00 Turen gik videre til Væggen, og hvilken tur. Den må virkelig ha' været hård, for da vi ankom til destinationen, var gruppen halveret. Her fortsatte festen i stor stil, og flere øl og drinks blev langede indenbords, indtil de gamle begyndte at udvandre ved 3-tiden. Men Huss og Margit holdt skansen til kl. 4.30.

Deltagere: Henrik Thorn, Jakob Andersen, Jakob Geitner-Andersen, Lars Olafsson, Lene Andersen, Lene Skov Mikkelsen, Margit Sasady, Martin Vissing Lüttge, Morten Davidsen, Michael Halpern Nadel, Nicolaj Huss og Sune Nelin
Udeblivende: Juni Vaardal-Lunde og Karsten Jensen
Aftenens berømte citater: - Pålidelige Ludere på DØK (????) - Margit: Hvorfor skal vi nøjes? Jeg laver det hele på én gang! - Huss: Nej Lene, du er jo helt rød...

Nedenfor er den gennemsnitlige vurdering af de smagte øl (points: 1-5)
Øl Aroma Farve Smag Pris Overordnet Antal bedømmelser
Louise (57008301) 4,3 4,1 5 4 4,7 7
47 3 3,7 3,8 3,5 3,5 6
Porse Guld 2,2 2,2 3 3,5 2,7 6
Ale no. 16 3,6 4 3,2 3,1 3,4 9
Thisted Jule Stenøl 3,3 4,3 3,6 2,9 3,6 7
FF 2,2 2 2,6 2,2 3 5
Tuborg Julebryg 3,6 3,8 4 4 3,8 5
Thy Julebryg 2 2 2,5 3,5 3 2
Tuborg Classic 3 3,8 3,5 3,8 3,5 4
Thy Classic 4 4 4 3 4 1
Hvidtøl 4 3 5 5 4 1
Tuborg Fad 4 1 5 3 4 1
Skrevet af Margit Sasady, '06

Sorte tirsdag

Dato: 21. november 2006
Sted: Væggen

Så var det sorte tirsdag, en dag alle gledet seg stor til.Etter jag fant noen merkelige notater fra gårsdagens begivenheter i lommen min kom jeg på at Jacob hadde delegerte oppgaven å skrive referat til meg, så jeg får gjøre det beste ut av det, så håper jeg dere klarer å lese norsk...

Maisen var allerede spist opp da vi kom i ti tiden og det så ut som alle hygget seg stort. Drikken gikk fort nedpå og man kunne se flere ”kanner” som var tømt på bordene. Christian satt ved bordet med nisseluen sin og drakk på ” Hvad ligger jeg her og roder rundt efter”, og etter vi fikk han til å bunne slutten, var det ikke så mye mer å høre fra han resten av aften da han satt og stirret ut i luften uten å klare å si noe fornuftig.. Men den fulleste av alle kan vi være enig om at var Lüttge. Jeg har aldri møtt en person som er så pissefull, men fremdeles prøver å overbevise oss andre om at: nei, nei jeg er ikke full i det hele tatt, det er du som er pissefull.

Geitner gikk hjem ganske tidlig og med våre flotte sangstemmer fikk han dedikert den fine ”nå går de gamle hjem”-sangen til seg.

Ellers kom Kreigner, som vi syntes var veldig hyggelig...

Litt senere: Plutselig var maisen tilbake, noen hadde vært og handlet, men det tok ikke lang tid før den også var borte vekk. Kvelden endte ganske tidlig for noen. Lüttge innrømte endelig at han var for full og ble sendt hjem. Jeg tok og en tidlig kveld, så fikk ikke helt med meg slutten av, men folk hadde det nå i hvert fall som jeg ville sagt: KJEMPE GØY!!!!

Også må jeg bare kommentere tidenes T-shorte (som jeg ikke vet hvem hadde på seg): It’s not a beer belly, it’s fuel tank for a sex machine. Hehehe

Onsdag Videoaften

Dato: 22. november 2006
Sted: Hos Achmweeell

Tilstede: Ringkjøbing, Helle (for Helle), Geitner, Alex, Margit, Lars, Jakob, Nadel, Jens og undertegnede.

Aftenen startede med at jeg selv kom for sent, så derfor gik jeg glip af lidt vejledervideo. Dette var ellers sat på til stor morskab for alle tilstedeværende, og viste tidligere års vejledere på særdeles tynd line.

Turen gik fra Alex’s biografsal 1 ned til det lokale pizzasted, hvor der skulle tankes op til en rigtig videoaften. Der blev selvfølgelig også sendt en lille deling af sted til Netto, for at tanke op af de lidt sødere sager.

Da alle var tilbage blev det tid til aftenens første film. Valget faldt på den yderst spændende og velfremstillede ”Eight Legged Freaks”, som virkelig er en film helt i klasse for sig. Filmen præsentere en ung Scarlett Johansson, som virkelig spiller og ser ud som hun plejer. Lige en film for en flok DØK’ere.

Som reglerne foreskriver, blev der selvfølgelig drukket på hvert seje kill, for alle klicher og ikke mindst alle interfaces! Grundet sidstnævnte blev der drukket en del, så helt i hvile holdt BOSSK-holdet sig ikke.

Stik imod alle regler forblev mobiltelefoner ikke slukkede og Margit måtte sande en storm af trusler da filmen blev afbrudt. Det eneste redaktionen har at sige til dette er: SKAM DIG!

Filmen blev afsluttet lykkeligt og instruktøren har endda formået at lægge op til en toer, som vi alle venter på. Den har dog nok svært ved at leve op til sin forgænger. Men det kan da være at budgettet giver plads til mere end 5 animatorer.

Efter første film blev det tid til en lille lufter, hvor verdenssituationen og tirsdagens sorte tirsdag blev drøftet. Lidt efter lidt fandt folk tilbage til salen og anden film kunne så småt starte. Der skulle dog lige drøftes hvilken dette skulle være. Mange forslag kom, men ingen faldt helt i Ringkjøbings smag, da han havde set de fleste. ”Host” nørd ”host”.

Efter en kort diskussion faldt valget på ”Blinkende lygter”. Inden vi skulle se denne nåede vi dog at citere alle replikker, til stor gene for Ringkjøbing, som netop ikke havde set denne film.

Filmen blev set og der er ikke andet end at sige. Det er en genial film, men den lever ikke helt op til aftenens første film.

Herefter var der roligt opbrud, så alt i alt en forholdsvis rolig aften

Torsdag - Sportsdag

Dato: 23. november 2006
Sted: A-bar

Tilstede: Jakob A., Jakob Geitner, Margit, Lene, Malene, Thorn, Lars, Bjergby, Huss

Aftenen startede stille og roligt med at par øl i baren. Det begyndte dog hurtigt at krible i deltagerne og festen blev flyttet til poolbordene.
Der blev i stor stil drukket øl og leget med kugler. Til at starte med var det bare hygge spil, men konkurrencemennesket – Geitner, syntes absolut der skulle være en lille konkurrence (men ingen præmie). Reglerne blev således: hver deltager, skulle spille 5 kampe mod 5 forskellige modstandere. De 2 der havde vundet flest ud af de 5 kampe skulle spille en finale.

Aftenen indeholdt flere spændende, intense og nervepirrende kampe. Én bestemt spiller adskilte sig hurtigt fra mængden ved at vinde 3 kampe ud af 3 mulige (2 af dem fordi modstanderen skød den sorte kugle i). Så det var jo faktisk 2 der adskilte sig fra mængden, den anden dog fordi han altid skød den sorte kugle i – før tid.
Ét bestemt stød står helt klart i hukommelsen på referenten (nok mest fordi det var ham selv der stod for det). Modstanderen - Hr. Bjergby har 2 kugler liggende mellem den hvide kugle og den sorte. Ingen vinkler ser ud til at passe, så undertegnede vælger at lobbe den over de 2 kugler. Den hvide hopper elegant over de 2 kugler, der ligger som forhindring, og skubber frækt og fornemt den sorte kugle i hul. Et sublimt udført stød, og hvilken frækhed at tage sådan en chance…

Finalen bestod af undertegnede og Hr. Jakob Geitner. Efter en spændende og nervepirrende kamp, hvor stillingen svingede en del frem og tilbage, kunne Geitner endelig erklærer sig selv som en velfortjent vinder af poolturneringen, efter et stabilt og godt spil gennem hele turnering – Tillykke!

Herfra skal der lyde en applaus til pigerne som igennem hele turneringen ikke lod sig skramme af de, til tider, offensive drenge – både på poolbordet og udenfor.
Efter turneringen fortsat festen i de tilstødende lokaler, med masser af våde varer, både dem i flaske og dem der kan gå.
Undertegnede takker for et super arrangement og en dejlig aften, med masser af kugler, stave og frække mennesker.
Skrevet af Nicolaj Huss, '03

Fredag - Pubcrawl

Dato: 24. november 2006
Sted: Alskens barer i Kbh.

Fredag stod aftenen i Bossk på pub crawl, Døk festudvalget stod for arrangementet og det hele startede på en kold efterårsaften på Rådhuspladsen hvor vi skulle mødes klokken 19.

Ligesom det er med flytning blev der hurtigt sagt ”vi bliver ikke så mange som vi har regnet med” og derefter gik gruppen af sted mod aftenens første stoppested ”the Southern Cross” som lå lige om hjørnet fra rådhuset. Festudvalget havde sponsoreret et shot samt øl til 25 og shots til 15, hvilket ikke er nogen dårlig rabat. Vi fik varmen og fik sat lidt stemning på folk.

Herefter stoppede vi ind på Windsor bar som ifølge Geitner er et gammelt morgenværtshus som indtil for nylig kørte med en lille låge for at se hvem der stod uden for døren og derefter bedømte om man måtte komme ind. Hertil kunne Grande tilføje at nu var stedet blevet lidt mere fashionabelt og den faste kundestab ikke mere var folk som skulle have afveksling fra hong kong klokken 5 om morgenen men til gengæld klemmeklubben. Klemmeklubben går kort og godt ud på at man sætter sig i baren tager sin klemme på øret og så sidder man og drikker bajer og fern oosten. Det lyder som noget en gruppe fra Døk kunne have fundet på, men da vi indtrådte på baren sad der to ældre mennesker, begge med en klemme på øret. Grande blev efter sigende medlem ved at købe en fern oosten til de medlemmer af klemmeklubben som var på stedet og vi andre nøjedes med at smage på drikken som var et ”dejligt” mix af risengrødssmag og snaps. Det smagte forfærdelig meget af kanel. Hvis man ønsker at blive medlem af klemmeklubben findes Windsor lige vedsiden af Pan og man kan tilmed blive æresmedlem ved at drikke 20 fern oosten, så får man også en Windsor kasket.

Da vi fik bevæget os ud fra Windsor gik vi gennem strøget storsyngende ned til Long John, her stødte Michael Nadel til som jo havde noget der skulle indhentes, så den stakkels dreng tager 5 stive vodka shots til at starte på, som han selv betegnede det så er han jo polak. Vi fik drukket en masse og der var noget som tilmed fik slået sig på den gode juleøl 47.

Sidste stop på ruten var traditionen tro Væggen, hvor der var blevet reserveret bord. Alle endte lykkeligt op og næsten alle kom også godt hjem igen, så vidt folk husker. Nadel slog sig gladelig på den dobbelte ”hvad ligger jeg her og roder efter” og endte da også med som titlen antyder at vælte en smule rundt. Dog var han ikke den værste da den kære Lene fra 2006 havde problemer med at sidde på stolen, så var der jo alligevel mere flade og plads på gulvet.

Alt i alt en kanon god aften med et vældigt godt arrangement som jeg tror alle var ganske godt tilfredste med. Det var en værdig afslutning på Bossk!!!
Skrevet af Jakob M. Andersen, '06