Referat 2004

Mandag

Dato: 22. november 2004

Sted: Stue 11
Klokken 20:00 ankommer Sarah (Isabelle for nogen), Geitner, Anders og Lasse.

Der etableres hurtigt kontakt til ejeren Finn, som disker op med lidt lækkert juleøl fra Belgien... MUMS! -red.

Efter nogle stykker af de Belgiske øl beslutter Finn at den lille gruppe skal foretage en smagsprøve på en øl. Uden regning vel at mærke! Denne øl viser sig at være intet mindre end 70 cl Chimay... MER MUMS!!! Dette og adskillige andre øl bliver slynget indenbords. Sarah forholder sig dog udenom øldrikkeriet, men så er der jo bare mere til os andre!

21:35 Folk rykker ind i de tildstødende lokaler og spiller noget billard og der varmes op til pool turneringen om fredagen

21:52 Der er tydelig klasseforskel mellem spillerne, men Anders Nissen mistænkes for snyd. Det kan dog ske at de gængse juleøl er ved at sætte sine præg på de mindre rutinerede spillere.

22:32 Kryger, Kreiner, Dr. Davidsen "MD" dukker op og slutter sig til herlighederne og nyder glædeligt de daaajlige juleøl.

Mental note: Kreiner kan ikke spille billard, men kan sat'me skyde hårdt!!!

Masser af hygge hygge og flere øl og billard spil fylder de fleste af timerne ud.

01:57 Finn bliver desværre nødt til at lukke Stue 11 og folk tager hjem. Dog er der en mindre fraktion, sandsynligvist ledt af Kreiner som dribler på Væggie.

tilbageTirsdag

Dato: 23. november 2004

Sted: Væggen
Klokken er nu 19.57 og vi er ca. nogen stykker! Ringkjøbing, Sarah, Geitner og Jesper er til stede.

Nå, men nok om tidspunkter, vi skal drikke! Andreas, Søren, Kryger, Krellex, Jens U, Thomas, Morten D, Anders, Lasse, Jens V og en masse andre kommer i løbet af aftenen og vi hygger os.

Der går et stykke tid før nogen tager initiativ til at åbne en majs, men omkring 20:03 er der gang i dåsen. Og de smager godt! – Det er Franske majs og de er så sø' [læs: søde, det er fynsk]

Det skal allerede på nuværende tidspunkt nævnes, at der ikke er noget galt med Sørens testikler, de lugter bare lidt. Men det må i ikke sige til nogen! Ssshhhhh... ? Klokken er nu lidt over halv ni og de første øl er drukket. Den nye bartender, Charlotte, laver en regel om at man ikke må få 2 små øl i et stort glas, hvilket skaber noget røre i gruppen. Hun argumenterer med at der er andre kunder og at hun er helt tosset med at vaske op. Desuden retter hun 4. klasses stile, hvor der er flere grader af talentfulde historier. Pigerne skriver pænest i den alder! Hun bliver dog overtalt, da Søren blinker sødt til hende... denne regel skifter dog løbende fortegns-bit alt efter hendes humør.

De opmødte folk er et bredt udvalg af jyder, københavnere og fynboere. Der er faktisk mange fra Fyn – mindst fire. Og vi hygger videre.

Kim Balle fra 1. år, melder via en blondines mobil, at han kommer og at han vil medbringe denne blondine. Dette påskønnes af Ringkjøbing, som svarer – mere eller mindre heldigt - via referentens mobil. Her følger et uddrag af sms-konversationen:

Blondine: Kim tager med.Ringkjøbing: Kim? [censur: en sviner]. Du ser godt ud i aften.Blondine: Hvorfor er han ikk det? Har du overhovedet set mig i dag?Ringkjøbing: [censur: sviner igen!] Nej, jeg har ikke set dig, men forestiller mig dig i miniskørt. Mums!Blondine: Nej, jeg sluger ikke!

Men nok om fjollede sms'er. Der skete jo også en masse andre ting.

Der er hentet terninger og et spil snyd påbegyndes. Nogen taber meget. Andre mobber vedkommende, som fortsætter for at vinde. Det lykkes ikke ret godt. 2 piger er nu dukket op. De kender åbenbart Jens U, som forlader bordet og snakker med disse. Majs bliver stadig indtaget i rigelige mængder. Det er stort set kun Krellex, der ikke spiser af dem. (mere om dette senere). De er stadige sø'! lækkert, nam, nam.

Der bliver sunget det er vist nok noget med en video, der kører både nat og dag. Det er en dejlig sang, den må vi have endnu engang... og lur mig om den ikke blev spillet igen. Nogen skråler højere end andre. Sarah drikker cola, det må hun godt – åbenbart. Video video efterfølges af Nephew, som synger om KUA-krig [vist nok: Pia K er krig].

Hvis vi havde haft spisepinde, kunne vi have brugt dem til at samle støvlesnot op med, men det havde vi desværre ikke. Derimod valgte [nogen] at påstå at deres ... nej, det skal vi vist ikke komme ind på... Kryger og Jens U går ind til poolbordet, hvor der er 2 piger, navne følger senere, når jeg kommer i tanker om dem. Men de tabte i hvert fald til drengene, som så valgte at overtage bordet og lade kvinderne stå på sidelinien. Eller gik de frivilligt? Her skal lige indskydes at en af dem store kasser. Festen går lidt i opløsning... folk begynder at sidde i baren, spille pool og resten sidder så ved stambordet. Der er naturligvis stadig majs og de er fra Frankrig.

Lige inden er Jesper Henriksen valgt til at være referent, hvilket jeg accepterer, mod at få notepapir. Notepapiret går desværre på omgang og der kommer mange underlige ord på dette. Det besluttes også at alle ordene skal indgå i referatet. Ringkjøbing kan godt lide at røre ved folk, hvilket bliver nedstemt af gruppen.

På notepapiret står at Anders er stiv, fordi han har spist hytteost, der virker umiddelbar underligt, men vi kan da i hvert fald slå fast at han er stiv – ligesom en del andre. Geitner holder lidt igen, fordi Sarah er der (siger han). Og så tror vi på det ?

Aruuuuga!! Bannannannna, somethings gotta happen. Og der sker noget igen. Der diskuteres løbende hvilke forkortelser, der skal laves i år. BOSSK står efter referentens mening for Banditten Olaf Synger Skide Kønt. Men det skal jeg jo ikke bestemme.

Ringkjøbing har en lækker søster, som hedder Karoline, hun var der ikke, så hende taler vi ikke mere om. Det siger Kasper i hvert fald at vi ikke må, fordi det giver ham raserrøv!

Det går ellers godt for Kryger, han står med armene over kors og kigger på de før omtalte piger. Freja og Ea, som begge er 23. Not!!! – men når de nu siger det, så passer det vel. De lovede desuden at de ville komme på A-bar og deltage i løjerne om torsdagen. Kryger din frækkert. Du er jo en klassekamp i dig selv.

Er nogen taget hjem? Det bliver ikke diskuteret, men referenten har et lillebitte sort hul i hukommelsen, det er meget lille – det er det altså... Tror primært net har noget med at jeg forsøger at fortrænge en skræmmende oplevelse, hvor Ringkjøbing snaver Morten D i øret. Det er desværre ikke lykkedes. Jens U, der fylder 1 år i dag er engageret og kalder alle dem, der er trætte, ikke spiser majs, eller bare er underlige for tabere. Lasse vågner op og råber tilbage at han er en venstrehåndsonanerende rævehat. Sarah trøster Lasse, fordi.

Her er vi vist nået til det punkt, hvor Søren og Kristian vil hjem, Morten deltager på halv kraft, de placerer sig i baren og slammer shots. Kristian bukker først under og de sidste folk begynder at tage hjem... så småt... klokken er jo ikke så mange (omkring 02:00). Her er der så et oplæg til debat. Jvf. Tidligere i referatet, har Kristian ikke spist majs. Spørgsmålet er så om han kan vinde.

Andreas fra hold C (the team formely known as F) tager Søren med hjemad, fordi Søren ikke selv formår at tage offentlig transport. Dette er Andreas god til, da han har en doktorgrad i Lineær Programmering og han har store kasser.

Sørens forcer er alkoholforbrug, syngende nissedræbere og engrossalg. Dette har han dog heller ikke haft succes med, da Thomas fra 1. år har forbindelser i told og skat.

Inden vi tager hjem, bliver bartenderen udfordret til at synge. Det nægter hun naturligvis, men igen har vi døkkere jo en vis charme og hun overtales. Hun synger glimrende, rent faktisk synger hun godt. Men ingen scorer hende! Morten D mener ellers at hurtigt ind og ud ikke er særligt hårdt arbejde.

Alle majs blev spist, men ingen kom ifølge notaterne op igen.

Venlig Hilsen Jesper HenriksenPs. Det blev vedtaget at et toilet primært skal omtales som en piskasse. Pps. Hvem har skrevet Fisse i noterne?

tilbageOnsdag

Dato: 24. november 2004

Sted: Hos Geitner
18:00-19:00 Folk dukker op og hygger. Tilstedeværende er henholdvist: Geitner, Sarah, Lasse, Ringkøbing, Helle, Jens-Olaf, Kjartan, Halpern-Nadel.

Siden Kreiner ikke var dukket op med Eight Legged Freaks eller Bad Santa, indledes der med pizzaindkøb og Monty Python and The Holy Grail... you know THAT movie with THAT rabbit!!! Det skal dertil siges at meget af maden blev ikke kategoriseret som pizza, men nærmere som Kødskib!!! Fantastisk -red. Der er stadig stilhed over forsamlingen og folk drikker cola, da sorte tirsdag her sat sit præg, men ikke des mindre er Monty Python jo fantastisk underholdning og ikke mindst en klassiker!

Kreiner dukker op med bærbar, film og madpakke (læs ramme med 24 julebajere på dåse), til stor glæde for alle :-D

Bad Santa sættes på og det vedtages at der skal drikkes på følgende:

- Kliché - Hver gang Billy Bob Thornton drikker

Reglerne er begrænsede da det antages at kære lille Billy indtager en jævn mængde sprut i løbet af filmen...

Og ja! Det gjorde han!!! Min lever var temmelig taknemmelig for at der ikke også skulle drikkes på hver gang der blev sagt "fuck!" i filmen, for DAMN hvor bliver der drukket og bandet!!! Alt i alt en smuk film -red.

Som den gyldne afslutning på en smuk aften sættes den dejlige, den-skal-vi-se-fordi-vi-kan, BOSSK klassiker Eight Legged Freaks. Dog beslutter Kasper og Kreiner sig for at skyde øl, i bedste amerikanske teenage film stil. Jeg skulle hilse at sige at der lugtede grælt af øl flere uger efter på mit badeværelse!!! -red.

Der drikkes på følgende:

- Kliché - En edderkop der snakker - Et sejt kill

Efter filmen afholdes der et minuts stilhed for filmens æstetik og kunstneristiske ekstravagance. Enkelte fælder en tåre og skylder den ned med øl... snøft... hvor rørende.

tilbageTorsdag

Dato: 25. november 2004

Sted: A-bar
Der skulle spilles lidt bal på A-bar. Da undertegnede ankom kl. ca. 21:30 var der godt gang i den. Af dem jeg kan huske var der Sarah, Lasse, Peter, Jens, Jonas, Anders, Mads, Jan, Michael og Casper kom en halv time senere, alle fra årgang 04, MD, Henriksen, Hr. Geitner, Søren årgang 03 og 02. Og en masse andre gæve DØKkere (undskyld hvis jeg ar glemt et par stykker).

Trods mit lidt sene fremmøde nåede jeg lige at opleve finale runden der blev smukt vundet af Søren Lærkedal Hansen 03. Folk var glad for de gode kølige Tuborg til en flad 10'er stykket, men knap så glade for julebryggen til 40 kr. for en fad-bamse.

Vi fortsatte Pool'eriet uofficielt indtil kl. ca 22:30. Herefter fortrak vi til Poptøse-mekka'et i de tilstødende lokaler, hvor et par stykker af os straks begyndte at berige den resterende del af selskabet med vores kunnen ud i sange om BA, Polit etc. Jeg selv vendte næsen videre mod byen omkring lidt over midnat og overlod de andre brave svende i armene på diverse gymnasie-piger.

Tak for en hyggelig aften drenge piger.

"Hvad drikker hunden af her i huset?!?.......SKÅÅÅÅÅL."

tilbageFredag

Dato: 26. november 2004

Sted: Fredag
Efter at Geitner, Sarah og Bo "Jeg er jyde og jeg bor på Amager, got a problem wit dat?!?" Vestersggard mødes i psykologi kantinen omkrin 16:10, kan det konstateres at der er pænt stille!

Som alternativ underholdning anvendes bordfodboldbordet. Enkelte danskstuderende henvender sig og udfordrer bossk'erne. Tre danske studerende beslutter sig at slutte sig til selskabet os småsludre. En kort beskrivelse af disse tre fyre er som følger:Meget pjuskede at se påAnvender genbrugstøj og postjakkerMeget baggy bukserMilitær støvler og kasket

...Alt i alt meget kuaiansk påklædning -red.

Trods denne alternive form for påklædning, udbryder Sarah at disse tre personer ser meget popsmarte ud og egentlig ligner Nick og Jay til forveksling...

En stilhed lig en gravplads sænker sig over lokalet...

Stilheden brydes af enkelte meget uforstående kommentarer fra de anklagede personer, som ikke rigtig kan se sammenhængen.

Diskussionen om deres påklædning og Sarahs holdning om at de til stadighed ligner Nick og Jay, fortsætter i nogen tid.

17:05 Bo vælger at forlade selskabet og vender hjemad. Kort efter smutte de danskstuderende ligeledes.

17:37 Geitner og Sarah vælger at forlade lokalet, da det ikke umiddelbart lader til at der vil dukke flere op.

tilbage